CUMHURİYET'İMİZİN 100. YILI

12.12.2023 64

08-12-202308-12-202308-12-202308-12-202308-12-202308-12-202308-12-202308-12-202308-12-2023Kayseri İl Milli Eğitim Müdür vekili sayın Hüseyin AKPINAR 'a, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü sayın Adnan GÖLLÜOĞLU'na, İl Milli Eğitim şube müdürleri sayın Haluk Timur ve Vasfi SEYHAN'a, Kocasinan İlçe Milli Eğitim şube müdürlerimiz sayın Harun OĞUZ,Sezai ONAÇ ve Muhtesin DONER'e,MHP Kayseri İl Başkan yardımcısı Sayın Çetin BAŞPINAR'a,Türkav Kayseri İl Başkanı Sayın Ali ÖZOCAK'a,Kamu Sen Kayseri İl Başkanı sayın Muzaffer PALA'ya, Türk Tarım orman Sen Kayseri şube başkanı Sayın Burak IŞIK 'a,Türk Diyanet Vakıf Sen Kayseri Şube Başkanı Sayin Mustafa Salim NURSAÇAN'a Türk Eğitim sen 1 Nolu şube başkanı sayın Muharrem ÇOLAK 'a,Türk Eğitim sen 2 Nolu şube başkanı sayın Ramazan SİDAR'a başkan yardımcıları Sayın Mehmet METİN ve Bülent KÖSEOĞLU 'na Türkiye Kamu Sen Konfederasyonu Türk Büro Sen Kayseri 1 Nolu Şube Başkan Yardımcıları Sayın Süleyman ZENGİN, Ercan COŞKUN ve Adem ŞİMŞEK 'e, Dadaloğlu Derneği başkanı sayın H.İbrahim YILDIRIM başkan Yardımcısı sayın Galip BİTİGEN'e ,Talas Avşar Türkmenleri Derneği başkanı sayın Ferhat ALTIPARMAK 'a,EYUDER Kayseri il Başkanı Sayın Ekrem ARDIÇ 'a,Kayseri İHH il başkanı sayın Ali MAZICIOĞLU'na ,Okul müdürü arkadaşlarım Yusuf ÖZKARA, Erdem SARIASLAN,Nur DURMUŞ, Hayri ALTUN,Suat KOÇ,Mustafa Aytekin ONUR,Hayri ÖZSARAÇ,Ümit SÖĞÜT 'e ,Mehmet METİN, Bülent KÖSEOĞLU ve ÖZKAR Özel Eğitim Uygulama okulu öğretmenlerine,Kayseri il Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE ekibinden sayın Ahmet YALVAÇ ve Ersin KILIÇ 'a , Kızılay Kayseri şubesine,Kayseri spor A.Ş sosyal etkinlik ekibine , Ülküm Kariyer Kişisel gelişim merkezî sahibi sayın Ülkü TAŞBAŞ ve eşi Mustafa TAŞBAŞ'a ve Kıta Grup Yönetim kurulu başkanı sayın Seyrani APAK'a , KOÇAK Ofis mobilyaları yönetim kurulu başkanı sayın Ali KOÇAK 'a Şehit Yiğitcan Çiğa Özel Eğitim Uygulama okulu müdür yardımcılarımız Kıymet SARAR ve Bülent DEMİR 'e, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve tüm Yiğitcan Çiga ailesine Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 ünite kan 100 Fidan etkinliğimize göstermiş oldukları ilgi ve destek için teşekkür ederiz.